понеделник, 29 април 2024 г.

Даниела Дариткова: Цветан Цветанов е голямо разочарование

Председателят на ПГ на ГЕРБ Даниела Дариткова заяви, че бившият втори в партията Цветан Цветанов е голямо разочарование и анти-ГЕРБ политиката, която води, не му прави чест. Дариткова сподели, че любителят на луксозни апартаменти дори си е позволявал да ѝ се кара при първите ѝ участия в телевизионни интервюта.

„Голямо разочарование е това, което виждаме като Цветан Цветанов сега. За съжаление Цветанов тръгна в анти-ГЕРБ реторика. Той беше различен, когато работеше в ГЕРБ. Определено съм разочарована. В първите месеци от работата ми в парламента той ми се обаждаше и отправяше упреци след мои участия по телевизията“, сподели в телевизионно интервю Дариткова. Тя коментира и предстоящите избори за Народно събрание на 4 април:

„Единствени ние предложихме вариант за гласуване на карантинираните лица въпреки гръмките заявления на останалите партии. След среща с Централната избирателна комисия направихме прецизиране на текстовете и актът, с който ще се определят противоепидемичните мерки, ще бъде на министъра на здравеопазването съвместно с главния държавен здравен инспектор. Вярвам, че ще бъдат предписани всички условия, при които ще имаме гаранции за здравната сигурност на всички участници в изборния процес. Не може да се предвиди всяка една ситуация, но се случва дори в изборния ден при сегашните условия на някой да му се случи нещо и да не може да стигне до изборната урна. Законодателят не може да предвиди всички тези детайли. Смятам, че бройката на тези лица няма да се отрази съществено на изборния процес. Ние се стараем да бъде гарантирано конституционното право на всички граждани да гласуват“, категорична беше Дариткова, като по думите ѝ списъците с избиратели трябва да бъдат верифицирани.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html