събота, 4 май 2024 г.

Слави Трифонов бесен от удължаването на епидемичната обстановка


Решението на правителството да удължи до края на месец април противоепидемичните мерки в страната, заради които остават в сила някои ограничения, е вбесило шоумена Слави Трифонов. Според близки до бившия водещ на вечерното шоу по bTV, мерките, които остават в сила, а именно забраната да се събират много хора на едно място, провалят изцяло идеята за предизборна кампания на “Има такъв народ”.

Трифонов е разчитал да направи няколко големи концерта в страната, на които да пропагандира идеите си и да отправи политически послания. Според сметките на шоумена забраната за концерти и митинги ще го лиши от поне 3% в изборния ден. Сега той и сценаристите му обсъждали вариант за онлайн изяви, по подобие на редица чалга звезди.

Ударът е втори по амбициите на Трифонов и компания, които разчитали президентът да определи по-късна дата за парламентарните избори и да могат да имат време да проведат кампанията си. Според сценаристите в екипа датата 4 април облагодетелствала големите партии, които имат изградени структури, а и са участвали в много изборни кампании.

Така с решението си да удължи противоепидемичните мерки до края на април правителството и здравният министър за пръв път ще оставят българските избиратели без митинги и концерти, както и без станалите традиционни за вота кебапчета.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html