сряда, 1 май 2024 г.

Антон Хекимян слага приятелки на ръководни длъжности в bTV

Веселина Петракиева

 

Веселина Петракиева ще замени напусналата bTV Гена Трайкова като главен редактор на новините на телевизията. Вчера Трайкова, която минаваше за най-приближения човек на уволнения Венелин Петков, реши в знак на солидарност да се раздели с bTV. Дългогодишният продуцент на сутрешния блок „Тази сутрин“ Искра Владимирова заема мястото на Валя Гиздарска като главен редактор на актуалните предавания.

Искра Владимирова

„Работил съм с Веселина Петракиева и Искра Владимирова в продължение на дълги години и съм впечатлен от техния професионализъм, интегритет и всеотдайност дори в ситуации с най-големи предизвикателства. Убеден съм, че са точните хора , които могат да поемат отговорност за новините и актуалните предавания“, коментира новият директор на „Новини, актуални предавания и спорт“ в телевизията Антон Хекимян.

Антон Хекимян

Веселина Петракиева има над 25 години опит в медиите, а продуцент на новините на bTV е от 2010 година. Преди това е работила за БНТ, Нова ТВ, Re:tv и Про бг. Започва кариерата си в „Дарик“, магистър е по журналистика и трудова и организационна психология.

Искра Владимирова също има 25 години телевизионен опит, изпълнителен продуцент на „Тази сутрин“ е от 2014, реализирала е десетки извънредни предавания, специални студиа и предизборни дебати. Преди това е работила за БНТ, Нова ТВ и други телевизионни канали, магистър е по „Публична реч“ в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html