събота, 4 май 2024 г.

Гадателката на Берлускони прогнозира коалиция начело с ГЕРБ

„Мога да кажа, че шест партии ще влязат в парламента и много, много малко няма да достигне на БСП, защото ще бъдат почти като изравнени с ГЕРБ, но с много малко. ГЕРБ, разбира се, че ще бъде една от водещите отново партии.

Това заяви по Нова ТВ гадателката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони и телевизионна водеща в Ломбардия Теодора Стефанова.
Според нея за доброто на България всички  ще седнат заедно на една маса, но предупреди, че ще има напрежение и скандали, някои партиите ще искат касиране на изборите. На изборите за президент през есента ще има балотаж, прогнозира Стефанова.

Промени към по-добро Теодора Стефанова очаква в света на спорта.

„Тук също има един важен момент – ще бъдем изправени пред избори за президент на Футболния съюз, аз не искам да правя моите прогнози, защото знам кой ще го оглави, но няма да го кажа, ще има балотаж, изравняване. Кандидатурата на един достоен и доказал се човек. Той ще избере неговия екип и постепенно от тази година ще започнат новите промени до две три години. Ще започне да се случва нещо във футбола“, предвижда Теодора.

Нестабилност в управлението заплашва и държавата, в която Теодора живее в момента – Италия. Трусове и разногласия прогнозира гадателката на Берлускони по върховете на Европейския съюз – парите, пандемията, промените ще противопоставят евролидерите. Промяна и противоборства се очакват и през океана. Там, в Съединените щати, според Теодора Стефанова и републиканците, и демократите губят доверието на хората.

 Година на политически компромиси, промени по върховете на българския футбол и постепенно преодоляване на коронакризата чрез ваксините, обобщи Стефанова.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html