събота, 4 май 2024 г.

Ивет Лалова тренира в Тенерифе

Най-добрата родна спринтьорка – Ивет Лалова, отново е в любимия си Тенерифе, който се превръща в предпочитана за нея дестинация след коледните и новогодишните празници.

„Казват, че ако не се изгубиш изобщо, няма как и да се намериш. Ей така и ние вчера, без да искаме, се изгубихме в най-южната част на Тенерифе и открихме огромна скала, от която станахме свидетели на най-красивия залез в океана. А аз така си тичам, всеки път когато видя океана“, написа Лалова в социалната мрежа Инстаграм под кадри от Канарските острови.

Софиянката обаче не е там заради плажовете и екзотичната тропическа растителност на райското кътче. В Испания Лалова започва подготовка за петото си участие на олимпийски игри. Най-важният спортен форум на планетата беше преместен и вместо през 2020-а в Токио, ще се проведе през 2021 г.

Ден по-рано стана ясно, че една от най-големите й съпернички – Дафне Схипърс, се готви в РЮА. Двукратната световна шампионка на 200 метра се е самоизолирала от външния свят и единственото, което прави в момента, е да тренира.

„Изолирани от външния свят в нашия тренировъчен балон в Южна Африка. Всичко, което можем да направим, е да тренираме, тренираме, тренираме“, написа нидерландката в социалните мрежи и публикува видео с част от своите тренировки.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html