събота, 4 май 2024 г.

ДПС с трима нови заместник-председатели за рождения си ден

Йордан Цонев, Халил Летифов и Станислав Анастасов са новите заместник-председатели на Движението за права и свободи. Те бяха избрани на 31-ия рожден на партията след проведено онлайн гласуване заради противоепидемичните мерки. Постовете си на заместници на лидера на движението Мустафа Карадайъ запазват Ахмед Ахмедов и кметът на Кърджали Хасан Азис. С позициите си като заместник-председатели на партията се разделиха Филиз Хюсменова и Янко Янков, които обаче останаха членове на Централното оперативно бюро на ДПС.

Йордан Цонев ще отговаря за икономическата политика и бюджет, Станислав Анастасов за Европарламента и либералните политики, Халил Летифов за транспорт и информационни технологии. Кметът на Кърджали е с ресори местно самоуправление и регионални съвети, а Ахмед Ахмедов е натоварен с организационната дейност.

В Централното оперативно бюро попаднаха още Джевдет Чакъров, Джейхан Ибрямов, Емел Етем, Илхан Кючюк, Имрен Мехмедова, Камен Костадинов, Нигяр Джафер, Рамадан Аталай, Севинч Солакова, Сезгин Мехмед, Хамид Хамид и Юнал Лютфи. С постовете си в оперативното ръководство пък се разделиха Дурхан Мустафа, Ердинч Хайрула, Рушен Риза, Тунчер Кърджалиев и Четин Казак.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html