събота, 4 май 2024 г.

„Тотнъм“ най-после би, награбиха играчи заради коледен купон

„Тотнъм“ прекъсна серията си от четири поредни мача без успех, след като победи с 3:0 „Лийдс“ на своя стадион в двубой от 17-ия кръг на Висшата лига.
Благодарение на този успех „шпорите“ се завърнаха в Топ 3 на временното класиране и ще останат там поне до утре.

Дуото Хари Кейн – Хюн-Мин Сон отбеляза поредните си попадения.

Английският национал откри от дузпа, а след това направи брилянтна асистенция на корееца малко преди почивката. Тоби Алдервейрелд оформи крайния резултат в 50-ата минута.

Жозе Моуриньо направи две промени в състава си. Тоби Алдервейрелд и Стивън Бергвайн стартираха. Серхио Регилон седна на пейката, а Давинсон Санчес не бе в групата.

По-рано медиите на Острова съобщиха, че трима футболисти на „Тотнъм“ – Серхио Регилон, Джовани Ло Селсо и Ерик Ламела, заедно с халфа на друг лондонски тим „Уест Хем“ – Мануел Лансини, са нарушили издадените от британското правителство разпоредби и са посрещнали заедно Коледа.

Тяхна обща снимка, заедно с 11 други възрастни и 3 деца, бе публикувана в социалните мрежи.

Всички те са били в затворено помещение.

Според заповедта на правителството за територия с 4-о ниво на опасност, каквото е обявено в Лондон, посрещането на Рождество Христово с други хора, ако не са от едно семейство, е забранено.

„Изключително разочаровани сме и категорично осъждаме тази снимка, показваща някои от нашите играчи със семейството и приятелите заедно по Коледа“, заяви говорител на „шпорите“ в изявление.

„Правилата са ясни, няма изключения и ние редовно напомняме на всички наши играчи и служители за най-новите протоколи и техните отговорности да се придържат и дават пример. Въпросът ще бъде решен вътрешно“, добави той.

От „Уест Хем“ също заявиха, че са разочаровани от поведението на Лансини.

„Клубът определи най-високите възможни стандарти за своите протоколи и мерки, свързани с COVID-19, така че сме разочаровани да научим за действията на Мануел Лансини“, каза говорител на „чуковете“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html