петък, 3 май 2024 г.

Бойко Борисов: И Мангъров ще се ваксинира

Премиерът Бойко Борисов е сигурен, че и най-големият противник и критик на Националния оперативен щаб Атанас Мангъров ще се ваксинира, за да даде пример на останалите хора в страната. Министър-председателят посъветва медиците, които още не са се ваксинирали, да го направят, защото спасението на България и Европа минава през поставянето на ваксината.

Огромната ми радост е, че излекуваните са много повече от заразените. Значи мерките са били правилни и навреме. В началото се уповаваме само на Европейската агенция по лекарствата и Европейската комисия, все повече информация ще идва, ще се появят и различни ваксини. Ще видите, че хората много бързо ще се убедят, особено след докторите, коментира Бойко Борисов при посещението си в столична болница, която е и център за разпределение на пациенти с COVID-19.

Здравният министър професор Костадин Ангелов поясни, че църквата също подкрепя ваксинирането и допълни, че вече над 600 са ваксинираните до момента, като нямало данни някой от тях да е проявил странични реакции.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html