понеделник, 29 април 2024 г.

Коронавирусът е биологично оръжие

Мистериите около коронавируса са много, COVID-19 е едно чисто биологично оръжие“. Сензационното твърдение е на кардиологът профeсор Младен Григоров, който изказа и подозрения, че икономическите последици за света ще направят много хора милиардери. Единствената цел на вируса е била да срине икономиките, а близо 60-те хиляди научни статии за последните месеци говорят за пълна безпомощност. Той обясни, че хората, които оздравяват, остават с хронични дихателни заболявания.

Коронавирусът е изкуствено създаден, година по-късно не сме мръднали в лечението му. А от ваксина няма смисъл. Полза няма, защото имунитетът срещу COVID-19 е само 3 месеца, коментира пред БНР Григоров.

Според кардиолога е много обезпокоително понижаването на възрастовата граница на заболелите и починалите. Григоров и определи създалото се напрежение около случаите на затруднен прием в болниците като „психо пандемия“, при която изплашените хора за всяко нещо викат Спешна помощ, без да се налага това, а в същото хора, имащи нужда от това, нямат достъп.

Професорът по кардиология уточни, че в приемните пунктове, т.нар. фургони пред лечебните заведения опитен лекар, ако има слушалка, оксиметър и термометър, ще може да прецени дали пациентът е с COVID-19 и дали да го върне вкъщи за лечение, или трябва да бъде приет в болница.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html