понеделник, 6 май 2024 г.

Американец осъди родителите си, забранили му порното

Американецът Дейвид Въркинг осъди на първа инстация родители си, защото са унищожили колекцията му от порнографски списания, дискове и секс-играчки. Бащата и майката на Дейвид трябва да му платят 25 000 долара, но преди това ще обжалват решението.

Историята започва през 2016 година, когато след развода си мъжът се върнал в дома на родителите си. След няколко месеца обаче се скарал с родителите си, които извикали полиция и го изгонили от вкъщи. Дейвид си намерил жилище в друг град, но не успял да вземе със себе си порно–колекцията. Той очаквал, че ще му я изпратят чрез куриерска фирма, но баща му предпочел да я унищожи. Пред съда таткото казал, че направил огромна услуга на сина си. Пострадалият обаче бил възмутен от такива грижа и през пролетта на миналата година дал под съд семейството си. Според адвоката му, те трябва да му дадат три пъти повече пари, отколкото струва колекцията.

Семейството не отрекло факта, че е съсипало ценната колекция, но припомнили, че са му забранявали дори да я внася в дома им. За някои от нещата подозирали, че са незаконни и затова ги пазели в банкови трезори. Полицията обаче не намерила нищо незаконно в материалите.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html