вторник, 30 април 2024 г.

Бойко Борисов отговори на Дац и Александър

Бойко Борисов сочи правилния път на Северна Македония в сферата на  добросъседските отношения
Бойко Борисов отговори на македонските изпълнители Дац и Александър, нашумели с хита си „Корона, чао“. По-рано през деня шоумените се обърнаха към премиера и го помолиха, когато слуша новия им музикален проект „Целувката на Ана“, да не търси помощ от другите съседи, а да се обърне към най-близките си комшии.
Също във Фейсбук премиерът написа, че България е готова на помогне на Северна Македония, но иска да видим същото и у нашите съседи и приятели.
Бойко Борисов:
Дац & Александар/Dragan Spasov Dac & Aleksandar Mitevski,
благодаря за поздрава! В тези нелеки времена е важно да се подкрепяме. Точно както през годините ние винаги сме го правили за нашия първи и най-близък съсед! И точно защото сме най-близки не трябва да допускаме да се отдалечим. Приятелството между нас е силно. А най-силните връзки са най-емоционални. Но това не означава, че трябва да се отмятаме от обещанията си и да се обиждаме. Като приятели трябва да сме честни един към друг. Така ще продължим напред. Ако се инатим, проблемите ще останат. Решението е диалог, солидарност, разбиране. За едно по-добро утре! Ние сме готови да помогнем. Искаме да видим същото и у нашите съседи и приятели.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html