четвъртък, 2 май 2024 г.

Бойко Борисов за магистрала „Хемус“: Строи се яко, нали?

„Видимо тук се работи на пълни обороти. С посланика го виждаме и може би трябва да се помисли за бонуси на служителите. Това е най-добрата оценка на работата“, каза премиерът Бойко Борисов по време на инспекция в швейцарско предприятие край Търговище. Заедно с министър-председателя е и посланикът на Швейцария у нас Мюриел Берсе Коен. Тя обеща да помисли по въпроса.

„На такива фирми като вас много се радваме. Те създават най-много работни места“, отбеляза Борисов. Той каза още, че освен в София и по-големите градове, производството се изнасяло и в други градове.

Посланик Коен изтъкна, че е важно пътищата които се сторят, както и да се работи за намаляване на административната тежест. Борисов обясни,  че от Варна до Търговище е магистрала. „Строи се яко, нали? Виждате ли около Търговище как се строи. Сега лятото, като свърши работа работникът, отива до Варна, къпе се и се връща“, каза Борисов визирайки магистрала „Хемус.

Накрая премиерът заръча на работниците да се пазят. „“Най-важно е пандемията, да преодолее тези няколко месеца. След това икономиката ще се развива. Оптимист съм, че можем да преодолеем пандемията, ето идват и ваксините“, каза още премиерът.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html