понеделник, 29 април 2024 г.

ЦСКА посече „Ботев“ (Враца) за пета поредна победа

ЦСКА постигна пета поредна победа в Първа лига, след като надви „Ботев“ (Враца) с 2:1 на „Българска армия“. „Червените“ срещнаха неочаквани проблеми срещу гостите от Враца, след като не вкараха всички положения, които им се откриха.

Принос за минималното поражение на „Ботев“ има и вратарят на тима Красимир Костов, който се отчете с важни спасявания.

Домакините откриха в 17-ата минута, когато Венцислав Керчев си вкара автогол, а в началото на втората част Али Соу удвои. Даниел Генов върна един гол за „Ботев“ в 64-ата минута след гаф на стража Бусато, но силите на гостите не стигнаха за повече.

С победата ЦСКА събра 30 точки и си върна третото място. „Армейците“ изпревариха „Арда“, който е с 28, като имат равен брой с втория „Локомотив“.

„Ботев“ е 10-и с 15 точки и записа пето поредно поражение.

“ЦСКА отбеляза един гол повече от нас, отделно пропусна доста ситуации. Мисля, че и ние имахме положения, но не ги вкарахме. Имахме и кадрови проблеми и това натежава. Доста смешно е да ме питате за оставка, така че няма да отговарям. Ще се опитаме да привлечем двама-трима на постовете, на които трябва да се засилим най-вече централен нападател. Работа и пак работа, плановете са ясни”, каза наставникът на врачани Антони Здравков след срещата.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html