неделя, 5 май 2024 г.

Веселин Маринов обяви фалит

Любимият певец на жените от третата възраст Веселин Маринов се оплака, че е смазан финансово в интервю по Нова телевизия. Почти със сълзи на очи бардът на полицията и на републиканеца с луксозни апартаменти Цветан Цветанов заяви, че е разпуснал огромния екип, с който подготвял концерти из цялата страна. Освен това оцени като „набутване“ влагането на стотици хиляди в музикална техника, защото сега инструменните събирали прах.

Маринов се ожали, че от година не е правил голям концерт и вече започва да изпитва финансови притеснения. В душата му царял още по-голям смут, защото самият той не вярвал, че обеднелите хора ще бъдат склонни да дават пари за изкуство, след като пандемията премине.

Негови колеги от бранша бързо направиха изчисления след вайкането на Веселин Маринов по телевизията. Колкото и пари да е вложил в техника и екип, на сантименталния изпълнител все са му останали достатъчно спестявания. По времето, когато приятелят му Цветан Цветанов бе втори човек в ГЕРБ, Веско Маринов пееше по площади и зали в цялата страна. Хората бяха водени на концертите под строй, а  договорите му за изява бяха срещу впечатляващи хонорари. Роденият в Полски Тръмбеш певец задължително изнасяше новогодишен концерт по Би Ти Ви и се потеше на сцената на всевъзможни корпоративни събития.

„Веско не е лош човек, но все се опира на политически гръб. Преди години бе любимец на Георги Първанов, като дори се включи в инициативния комитет, който издигна кандидатурата му за втори президентски мандат. После се прегърна с Цветанов. Дори да се смени политическата конфигурация, той пак ще намери към кого да се прикрепи. А приятелите във властта гарантират и успех в изкуството“, коментират негови колеги, които предупреждават да не се разстройваме толкова от финансово-творческите терзания на Маринов по време на пандемия.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html