понеделник, 29 април 2024 г.

ЦСКА-София с лесна победа срещу ЦСКА 1948 на „Армията“

ЦСКА победи с 2:0 ЦСКА 1948 на ст. „Българска армия“ в двубой от 14-ия кръг на Първа лига. В 18-ата минута Али Соу откри резултата след асистенция на Георги Йомов. В 82-ата Лазар Марин се опита да изчисти топката след центриране наказателното поле на гостите, но вместо това си вкара автогол.

В средата на първото полувреме ЦСКА 1948 имаше сериозни претенции за дузпа. Галин Иванов падна в наказателното поле на ЦСКА след сблъсък с Юга, но съдията Петър Костадинов не отсъди дузпа.

След този успех ЦСКА е на трето място с 24 точки, а новакът ЦСКА 1948 е на шесто с 20.

„Имаше хубави неща. Важно е да играеш своя стил, да има сигурност. Беше много добре, че реагирахме по такъв начин след мача с Йънг Бойс. Предстои много работа, момчетата трябва да свикнат. Не позволихме на противника да направи почти нищо, имахме положения. Това ме прави ме оптимист за бъдещето“, заяви треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович.

„Никога не съм доволен. Трябва повече, защото момчетата могат повече. Казвам им да се наслаждават на тези мачове. „В Европа, ако покажеш добро лице и вкараш голове, ти се вдига самочувствието. Доволен съм, когато имаме шансове, липсваше ни малко късмет“, продължи той.

„Димитър Илиев е много голям играч, голям човек. Поздрави за него и неговото семейство. Радвам се, че са ми помогнали да стана такъв треньор“, отговори Акрапович на капитана на „Локо“ (Пд).

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html