събота, 4 май 2024 г.

Бойко Борисов след спешна среща с Ревизоро: „Водна криза няма да има“

Часове след емционалното изказване на министъра на околната среда и водите Емил Димитров-Ревизоро и поисканата оставка на Правителството или на Димитров от страна на ДПС, последва бърза среща между премиера и ресорния министър. Самият Борисов получи тази сутрин покана от ДПС да отговори в Народното събрание дали страната ни е заплашена от водна криза.

„Няма да има водна криза. Това ме увери министърът на околната среда и водите Емил Димитров. Той ми докладва и за ситуацията с водоснабдяването, и с мерките, които ще се предприемат в следващите месеци. За съжаление през последните години сушата е проблем в цял свят. Въпреки тежките обстоятелства ние имаме план и го следваме. Осигурили сме необходимите средства за построяването на нови язовири, за рехабилитация на ВиК мрежата. Ще има и питейна вода, ще има и вода за земеделците“, написа във Фейсбук профила си Борисов.

Борисов посочи, че единственият му упрек към министър Димитров е, че не му е докладвал по темата още на правителственото заседание в сряда.

Предишна статияВойна е, глупако!
Следваща статияБез АТР Cup през 2021 г.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html