събота, 4 май 2024 г.

Шеф в „Левски“: Нямаме пари да платим на Хубчев!

„Левски“ няма пари да се разплати с Петър Хубчев. Това призна изпълнителният директор на Левски Павел Колев след днешната среща на Управителния съвет на клуба.

„Не разполагаме със средства, за да изчистим задълженията към треньорите до момента, в който се разделихме. Когато имаме такива, ще има и развитие“, обяви той.

„Не бих казал, че отмененият мач е глътка въздух за Левски. Това е решение на БФС. Ако имаше дерби, щяхме да го играем. Днес изпратихме и информирахме актуалното положение с положителните тестове за коронавирус. Не мога да ви кажа колко футболисти са здрави, но доколкото знам, повечето са болни или са в карантина. Не участват в тренировъчния процес“, продлъжи началникът.

„Имаме заложени потенциални приходи от кампанията за членски карти и от подписването на спонсорски договори, което все още е на дневен ред. Няма голяма промяна от последния път. Все още чакаме зелена светлина за подписването на договора. И двете компании са базирани в чужбина. Чака се одобрение от Борда на директорите на съответната компания“, заяви Колев относно новия спонсор.

Той каза и кога за последно играчите са получавали заплати, както и дали се готви чистка в отбора.

„Кампанията на Андрей Аспарухов няма нищо общо със заплатите в ДЮШ. Това е подвеждащо, защото колкото треньорите в ДЮШ не са получавали заплати, толкова не сме получавали и ние. Футболистите взеха пари 2-3 седмици.“

„Не съм запознат дали се готви чистка в отбора, не знам от къде изтича информация че изтичат договори зимата. Доколкото знам със Станислав Иванов е воден разговор за подновяването на договора му“, заяви Колев.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html