понеделник, 29 април 2024 г.

Очевидец: Джамбазки мяташе пиратки по майки с деца и българското знаме (снимки)

Една от хвърлените сигнални ракети от ВМРО по протестиращите, около нея има полиция

Вечерта на 16 ноември протестиращи скандират пред сградата на ВМРО и блъскат по вратата на зданието. Хвърлят също така яйца и домати.

В отговор привърженици на ВМРО, водени от евродепутата Ангел Джамбазки, както „Антени“ първи съобщи, започват да хвърлят пиратки, бомбички и сигнални ракети по събралите се хора, поливат ги и с маркуч.

Полицията стои и не прави нищо, вижда се на кадрите в мрежата. Стоян Димитров, който е бил на мястото, разказва, че сред протестиращите е имало жени с деца и се е веело българското знаме, което прави цялата ситуация още по-скандална.

Снимка от протеста пред централата на ВМРО

„Всеки нормален човек знае че на тези протести винаги има малки деца. И едно подобно поведение е престъпно. Това, което Каракачанов каза, че тези неща са направени, за да се защитят – не отговаря на истината. Тъй като там е имало и има постоянно органи на реда от МВР. Няма как да се защитаваш от малки деца и полиция с студена вода в зимата и бомбички, и запалителни ракети“, твърди той.

Стоянов отправя и критика към Красимир Каракачанов:
„Освен да бъдат бити бабички. Освен да бъдат хвърляни запалителни бомбички и ракети по деца и българското знаме. Освен да лъжеш избирателите ти – за друго не те бива.“

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html