неделя, 5 май 2024 г.

И Фюри предупреди Джошуа: Пулев е опасен

Потенциалният съперник на Антъни Джошуа в британски мегасблъсък в тежката категория, а именно Тайсън Фюри, предупреди сънародника си да се концентрира върху срещата с Кубрат Пулев.

Мечтата на промоутърът на Джошуа Еди Хърн е обединителен двубой за всички титли в категорията, който би противопоставил двете супер 12 декемвризвезди, но това минава през победа на Ей Джей над Кобрата през декември в Лондон.
„В последните пет години той чака своя шанс, след като загуби от Владимир Кличко. Ще бъде трудна битка за Джошуа“, каза Фюри относно предстоящия на 12 декември двубой.

„Пулев е голям, опасен боксьор от тежка категория. В Топ 5 на света е. Има само една зaгуба, която е от Кличко. Той беше изключителен още като аматьор, удря много силно и това ще бъде трудна битка“, коментира самият Хърн, който подчерта, че организацията на каквито и да е мега двубои през 2021 г. минава първо през победа на Джошуа срещу Пулев.

Импресариото добави, че Джошуа мисли единствено и само за Пулев, а след реванша си с Анди Руис е показал, че знае как да се адаптира спрямо съперника.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html