неделя, 5 май 2024 г.

Рекордно усвояем магнезий пренаписва историята

Течната му формула изненада със своята ефективност

Маслен магнезий грабна вниманието на медиците. Това споделиха самите експерти. Специалната течна форма, осигуряваща високо усвояване от полезния минерал, го превърна в любимец на лекарите от цялата страна.

У нас иновативната разработка носи името MagCombo (Магнезиев комплекс). Специалисти са убедени в неговата ефикасност. Само една капсула от MagCombo е достатъчна да покрие дневните нужди от магнезий. Вече доказал се в медицинските среди като ефективен продукт в борбата с различни проблеми, MagCombo се справя отлично с едни от най-често срещаните симптоми при магнезиев дефицит – мускулни крампи и безсъние. С експертно подбраната комбинация от жизненоважния минерал и витамини от група В, предварително разтворени в маслена среда, той има успокояващ ефект върху нервната система и отлично се справя с изблиците на раздразнителност и апатия. Освен емоционалния баланс, с негова помощ се преборват и неприятните мравучкания и намалената чувствителност в крайниците, които често съпътстват някои неврологични заболявания. Доказано е, че магнезият, доставен в оптимални количества, както е в MagCombo, подобрява дейността на сърцето и оказва благотворен ефект върху регулирането на кръвното налягане и сърдечния ритъм. MagCombo е особено ценен и в практиката на акушер-гинеколозите, защото той не само осигурява мускулния комфорт на бременните жени в най-важния период, а при нужда може да се опълчи на преждевременните контракции.

MagCombo е ефективен срещу крампи

Проф. д-р Красимир Генов, началник на клиника „Нервни болести“ към Втора МБАЛ – София

Крампите са едно от най-често срещаните оплаквания, а най-лесната и бърза стъпка, която може да предприеме всеки, е да си набави незабавно магнезий. За целта препоръчвам прием на хранителни добавки. В моята практика изключително добри резултати постигам с MagCombo (Магнезий комплекс). Той съдържа високи дози чист магнезий и се усвоява пълноценно от тялото. Експертно формулираният му състав, където са комбинирани високо концентрирано количество магнезий и витамини от група В, категорично осигурява положителен ефект и облекчение. Препоръчвам MagCombo на моите пациенти, защото е подходящ при широк спектър неврологични състояния – плексит и радикулит, крампи, полиневропатия, диабет тип 2 (за контрол на електролитния баланс), отслабена чувствителност в крайниците и т.н.

Проф. д-р Красимир Генов

Масленият магнезий подкрепя най-натоварения мускул – сърцето

Основната роля на магнезия е да се грижи за нервната и мускулната система, а най-силният и най-натовареният мускул е сърцето. Като практикуващ кардиолог с клиничен опит в най-натоварените болници в страната бих казал, че изборът на добър магнезиев продукт е първото условие за ефективна магнезиева терапия. Предвид блестящите му продуктови характеристики и отчетените положителни ефекти върху пациенти, аз препоръчвам MagCombo (Магнезий комплекс). Той доставя концентрирано количество чист магнезий в тялото, който се усвоява в много голяма степен. Използвам успешно MagCombo в терапевтични схеми за регулиране на сърдечния ритъм, както и за подобряване контрола на хипертонията (високото кръвно) и наблюдавам добри резултати. Препоръчаният прием от само 1 капсула MagCombo на ден улеснява пациентите. Те се чувстват добре и са доволни.

Д-р Васил Колев, кардиолог, УМБАЛ „Александровска“ – Клиника по пропедевтика на вътрешните болести „Проф. Стоян Киркович“, София

Успешно прилагам магнезиевия комплекс при различни състояния

Личните ми наблюдения от практиката показват, че MagCombo, прилаган в доза от една капсула на ден, повлиява успешно наличието на болезнени мускулни крампи при пациентките по време на бременност. Като магнезиев продукт, съдържащ концентрирано количество чист магнезий, той е с впечатляваща ефективност. Успешно прилагам MagCombo и за овладяване на симптомите на преждевременно раждане (като например болки ниско долу в корема) и резултатите са отлични. При тези състояния препоръчвам максималната терапевтична доза – 2 капсули дневно. MagCombo проявява бърз ефект, а това е от особена важност за успешното справяне с такива ситуации.

Д-р Елена Пирнарева, акушер-гинеколог в Родилна клиника към УАГБ „Майчин дом“, София

Чувствителността на крайниците се възвръща по-бързо

В кабинета ми ежедневно идват пациенти, оплакващи се от крампи, намалена чувствителност в крайниците, мравучкания и други мускулни неразположения, които често са следствие от неврологични заболявания като плексит, радикулит, дискова херния и т.н. Терапията в тези случаи е комплексна и освен физикалните процедури аз задължително препоръчвам и прием на магнезий. С най-добри резултати, които отчитам върху моите пациенти, е MagCombo (Магнезий комплекс). MagCombo съдържа високо количество чист магнезий, който се усвоява в най-максимална степен от тялото, и ефектът се забелязва бързо. В допълнение, заради богатата си на витамини В формула той подпомага успокояването на нервните окончания. Прилагам MagCombo и при лица със счупвания, чиито крайници са били обездвижени за дълго, като част от рехабилитационната програма за възвръщане нормалната подвижност и чувствителност на крайника. Наблюденията ми потвърждават, че MagCombo работи ефективно и оправдава както моите очаквания, така и тези на пациентите ми.

Д-р Зоя Алякова, специалист Физикална и рехабилитационна медицина, иглотерапия и мокса, индивидуална практика в ж.к. „Бели брези“, ул. „Битоля“, бл. 32, София

Доказа се в практиката

В практиката ми на психиатър ежедневно се срещам с пациенти, страдащи от тревожно-депресивни разстройства. Предвид деликатността на тези състояния лечението им е многокомпонентно, а в последно време все повече внимание се обръща на магнезия – природното вещество с най-обещаващи резултати. Като продукт, покриващ напълно критериите за ефективност на терапията, в моята практика се наложи хранителната добавка MagCombo. Използвам MagCombo, самостоятелно или в комбинация с някой от другите подходи, в терапевтични схеми за преодоляване на депресивни състояния от различна степен, както и в случаи на временни емоционални неразположения. Наблюдаваните резултати след 3-месечен курс на прием са добри, като част от пациентите докладват за отчетено подобрение в своето състояние още след първите 30 дни.

Д-р Силвия Василева, психиатър, МЦ „Интермедика“, София

Можете да откриете MagCombo в най-близката аптека до вас.

Повече информация за MagCombo може да намерите ТУК >>>

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html