петък, 3 май 2024 г.

Моралес преди мача с „Рома“: Не сме дошли на разходка

Не сме дошли на разходка и да видим стадиона, обяви пред медиите в Италия Даниел Моралес, който заедно с Кирил Динчев и Красимир Чомаков ще води ЦСКА в утрешния мач с „Рома“ от Лига Европа. Срещата на ст. „Олимпико“ е от 22,00 часа българско време.

„Трябва да се представим на ниво, целта ни е ЦСКА да се върне там, където му е мястото“, каза още бразилецът.

„Трябва да играем със самочувствие. Отборът има потенциал, трябва да вярваме в себе си. Указанията са предадени на футболистите“, добави треньорът.

Треньорът на „Рома“ Пауло Фонсека се изказа ласкаво за ЦСКА преди утрешния двубой.

„За мен е важно да имаме правилното отношение в този мач. ЦСКА не постига добри резултати в последно време, но нека не забравяме, че отстраниха „Базел“. Това е много добре подготвен физически тим, който пресира дълбоко и има качествени играчи. Ние трябва да се фокусираме върху нашата игра и да не чакаме само на грешки на съперника“, каза Фонсека на своята официална пресконференция.

„Крис Смолинг ще започне като титуляр. Както знаете, той е много важен за нас, но няма пряка връзка с представянето на отбора в защита от началото на сезона. Тези три момчета – Джанлука Манчини, Мараш Кумбула и Рожер Ибанйес почти винаги са заедно на терена и са се справили добре до момента. Смолинг е страхотен и важен защитник, но и тримата се справиха отлично до момента.“

„Борха (Майорал) е футболист, който винаги ще играе като нападател. Той е млад и трябва да се адаптира, защото до момента е играл в различна страна. Работи много срещу „Йънг Бойс“. Беше труден мач на изкуствен терен с доста тежко първо полувреме. Трябва да разберем, че той е млад и му е нужна адаптация. Но аз имам вяра в него“, коментира още португалецът.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html