петък, 3 май 2024 г.

Клоп:  В Ливърпул е като в брака – има хубави моменти, има и лоши

Мениджърът на „Ливърпул“ Юрген Клоп беше раздвоен в емоциите си след мача от Шампионската лига срещу „Мидтиланд“. Мърсисайдци спечелиха с 2:0 и имат 6 точки след втория кръг, но Фабиньо получи контузия и беше сменен принудително, а това е още един проблем след тежката травма на Вирджил ван Дайк.

„Tежка вечер. Случващото се в момента е като в брака – има хубави моменти, има и лоши. Настоящата ситуация не е лоша, но е доста хлъзгава. Мачът беше труден, но резултатът е напълно удовлетворяващ и продължаваме напред“, заяви германският спец.

„Трябва да сме максимално сплотени и да се борим във всеки мач. Това и направиха момчетата. Загубихме Фабиньо и Рийс Уилямс, който е само на 19 години, а има повече мачове в Шампионската лига, отколкото в първенството. Мисля, че това е голяма рядкост. Справихме се, но за отбора тази контузия е голям шок. Това е последното, от което имахме нужда. Травмата е в задната част на бедрото. Трябва да се направи снимка, но положението не изглежда добре“, призна мениджърът на шампионите.

Те поведоха след попадение на Диого Жота в 55-ата минута след асистенция на Александър-Арнолд, а Салах от дузпа в края на двубоя направи 2:0.

Българският национал Божидар Краев влезе като резерва в 81-ата минута.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html