понеделник, 29 април 2024 г.

Крушарски: С босовете да си ударим по един шамар и да оправим цирка

Собственикът на „Локомотив“ (Пловдив) Христо Крушарски направи поредното си култово изказване свързано с предстоящия конгресна БФС и евентуалното възраждане на българския футбол.

„Крайно време е футболните босове да се съберем, да си поставим нещата на масата, да си кажем кой каквото има да казва. Да си оправим къщите и да се подготвим за конгреса, а не да се плюем. Трябва да покажем, че действително имаме интерес. Мен ме обвиняват в кръга „Царско село“, защото аз тук често идвам. Да, идвам тук. За първи път заговорих за футбол със Стойне от месец време насам. За първи път започнахме да говорим нещо конкретно, какво трябва да се прави. Моето предложение към него бе да се видим, да си изпеем песента преди конгреса, ако трябва да си ударим един шамар и да оправим цирка. Иначе е театър без артисти. Ако мислим да си играем на това кой е по-силен и да се яздим като магарета – нищо няма да се случи“, каза Крушарски.

Той коментира и ситуацията около стадион „Локомотив“. „Чакаме ръководството на Общината да вземе тежките решения и да видим какво ще стане. Къщичката и сега я има, но трябва да се пооправи. Ние вече втора година участваме в Европа и малко е срамно като дойдат хора и кажат: „В тази къща ли живеете“, допълни още шефът на „черно-белите“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html