петък, 3 май 2024 г.

Наско Сираков влизал в съблекалнята на полувремето

Валери Божинов не скри радостта си след успеха с 4:1 над „Партизан“ (Червен бряг) в среща от 1/16-финалите за Купата на България. Нападателят отбеляза важно попадение, с което изравни резултата, след като минути по-рано домакините от Червен бряг бяха повели.

Валери разкри, че мажоритарният собственик Наско Сираков е влязал в съблекалнята на отбора на полувремето и е поставил конкретни цели.

„Не мога да кажа, че подходихме лежерно. Искам да поздравя „Партизан“. Видяхте, колко много фенове имаше. Искам да им благодаря. Хората за зажаднели и искат да видят отбора на „Левски“. Когато „Левски“ играе, е празник. Горд съм и се радвам, че играя за този велик отбор и тази публика. Случва се да допуснеш гол. Играхме срещу съперник, който беше на 100% срещу нас. Знам какво е амбицията и желанието. Момчетата от Червен бряг дадоха всичко. Явно трябваше да ни вкарат гол, за да се събудим. На полувремето г-н Сираков влезе в съблекалнята и постави една цел, която изпълнихме – да бием с три гола разлика. Явно имаме нужда от човек, легенда, лидер, който да влиза на полувремето в съблекалнята, за да се пробудим“, каза Божинов.

„Искам да благодаря на ръководството на клуба, че ми даде възможността да се върна в „Левски“. Отдавна не бях играл официален мач и толкова минути. Не мога да имам претенции, защото съм на 34 години. Колкото и време да ми дадат треньорите, аз съм на разположение. „Левски“ е над всичко. Имаме много добри и млади момчета. Влюбен съм в Марин Петков. Виждам себе си в него. Казал съм пред ръководството, че това е момчето, на което трябва да се дава шанс. Сигурен съм, че от него клубът може да изкара пари. Нашата борба е за оцеляване. Играем мач за мач. С излизането на двамата братя Цоневи и продажбата на Спиерингс загубихме креативност и качество. Ще направим всичко възможно да вземем повече точки“, заключи Валери.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html