петък, 3 май 2024 г.

Георги Тодоров след 4:1 за Купата: Интригите започват да ми писват

Единственото, което ме дразни са интригите, които започват да ми писват“, изригна наставникът на „Левски“ Георги Тодоров след успеха на „сините“ в турнира за Купата на България над „Партизан“ (Червен бряг) с 4:1.

Домакините откриха в средата на първото полувреме чрез Любомир Иванов, но Валери Божинов бързо възстанови равенството. В заключителните минути на първата част Здравко Димитров направи пълен обрат след красиво изпълнение. През втората част Петьо Петков си отбеляза автогол, а в заключителните минути на двубоя Мартин Петков с глава реализира четвъртия гол.

„Първото полувреме беше недобро, докато второто направихме добри неща. Можехме да вкараме още голове. Важен е начинът на игра. Имаше хора, които не бяха на типичния си пост“, допълни наставникът на „сините“ Георги Тодоров.

„Ние допускаме винаги детински грешки. Затова загубихме от „Славия“. Това са грешките на растежа. Затова малко хора искат да играят с млади хора, защото с опитния човек може да направиш с нещо, докато младия трябва да го чакаш. Лошото е, че при нас грешките се повтарят, а това не е добре“, изказа притесненията си треньорът.

„На мен ми е ясно, че трябва търпение. Независимо, че преживявам всичко. Не мога да стоя безучастен. Единственото, което ме дразни са интригите, които започват да ми писват. Ще кажа повече в събота след мача“, завърши Тодоров.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html