петък, 3 май 2024 г.

Моуриньо брани Бейл

Жозе Моуриньо защити Гарет Бейл. Мениджърът на „Тотнъм“ Жозе Моуриньо не се съгласи с критиките, че тимът му е отстъпил владеенето на топката в дербито с „Уест Хем“ (3:3) именно след влизането на Бейл.

Когато националът на Уелс се появи на терена в 72-а минута за повторния си дебют с екипа на „шпорите“, тимът имаше аванс от 3:0. Бейл, който за последно игра за Уелс в мача срещу България в Лигата на нациите в началото на септември, можеше да отбележи четвърти гол, след като отборът му получи право да изпълни фаул в опасна близост до вратата, но ударът на уелсеца попадна право във вратаря Фабиански. В края „Уест Хем“ стигна до 3:3 и развали празника на „Тотнъм“.

„Решението Бейл да не започне мача беше правилно. Фокусът не трябва да пада върху Бейл. Жалко, че не успя да вкара четвърти гол за нас от тази ситуация, което щеше да приключи интригата в мача. Но това е футболът. След първия гол за „Уест Хeм“, моите играчи не успяха да се справят психологически. Часовникът тиктакаше и в последните секунди загубихме две точки“, коментира Моуриньо, чиxто тим е в една група с „Лудогорец“ в Лига Европа.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html