петък, 3 май 2024 г.

Съотборник разкри какво прави Роналдо, докато е под карантина

Футболният свят продължава да реагира на новината, че Кристиано Роналдо е болен от коронавирус, след като португалецът се превърна в най-високопрофилния футболист, дал положителен резултат на тест за COVID-19. Въпреки това суперзвездата на Ювентус се чувства добре и явно не е особено притеснен от заболяването.

Съотборникът на CR7 в „Ювентус“ Джорджо Киелини говори за пандемията и нейния ефект върху футбола, като беше попитан от журналисти за състоянието на Роналдо и дали има някакви проблеми за португалеца.

„Да, говорих с Кристиано. Чувства се добре, дори когато се чухме, се печеше на слънце. Ще се върне в игра, когато е готов, но не сме притеснени. Със сигурност това е разсейващ фактор, но знаем, че в следващите месеци ще бъде много трудно. Знаем обаче, че трябва да изиграем нашата роля и да продължим да играем за доброто на футбола“, каза Киелини пред медиите в Италия.

„Ескалацията на случаите в последните седмици не е изненадваща, но всичко, което можем да направим, е да спазваме мерките. Не можем обаче да спрем вируса. Футболът е огромна индустрия и е важна за много хора. Също така има социална нужда от футбол, защото ще има още повече ограничения в следващите седмици. Готови сме да продължим, независимо че има известни рискове“, каза още Киелини.

Това не е първият удар, който Кристиано отнася заради пандемията, след като наскоро стана ясно, че един от основните бизнеси на Роналдо е пред фалит заради пандемията.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html