петък, 3 май 2024 г.

Мъжът, хвърлил евро по Гешев: Вие сте бухалка на Доган и мафията

Константин Ангелов.

Член на „Да, България“ е мъжът, който хвърли пачка с фалшиво евро по време на изслушването на главния прокурор Иван Гешев в парламента.

Пред „Дневник“ той обясни, че се казва Константин Ангелов и е студент. Той не е журналист, но е допуснат в парламента с журналистическа карта и пропуск на „НеНовините“ – сатиричен сайт, който не пише истински новини, а пародира ситуацията в страната.

Ангелов обяснява, че пачката с 500 евро и лика на Бойко Борисов е „препратка към чекмеджетата, които прокуратурата упорито не разследва. Защо не го прави?“

Той също така е попитал Гешев защо не разследва случая с „8-те джуджета“. Според него, „прокуратурата нагло си затваря очите, тя е бухалка на мафията в България.“

Ангелов е искал да попита главния прокурор дали като млад си е мечтал да е бухалка на Ахмед Доган и мафията, но не е усптял.

Той е изведен доста любезно от залата, но е бил заплашен от Веселин Иванов, шеф на пресцентъра на главния прокурор. Игнатов е докоснал очите си с пръсти, които после е насочил към лицето на провокатора, докосвайки очилата му.

Ангелов призова да се гласува на изборите, защото това е единственият начин за решаване на проблемите в страната. Той заяви, че единствено „Демократична България“ има план как да спре безнаказаността на главния прокурор и да направи нужните реформи.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html