петък, 3 май 2024 г.

Сексимвол на БСП гадже с кмета на Дряново

Петя Михалевска и Трифон Панчев

Не само червената идея, но и изпепеляваща любов свързват две от младите лица на БСП. Кметът на Дряново Трифон Панчев е гадже със своя колежка – Петя Михалевска, която в края на септември влезе за втори път в Националния съвет на партията. Сексапилната социалистка беше избрана с най-голям брой гласове от квотата на младежката организация на партията. Двамата с кмета на Дряново са заедно от доста време, но предпочитат да не афишират връзката си. Въпреки това Петя и Трифон редовно се придружават един друг на различни политически и обществени изяви, но не си позволяват да демонстрират близките си отношения пред хората. Всичките им колеги обаче знаят за любовта им и в червените редици се коментира, че е въпрос на време двамата да вдигнат сватба. Партийните дела и кметските задължения за момента оставят личните им планове на по-заден план.

Петя на Бузлуджа с баща си Димчо Михалевски, който си отиде през 2014 г.

Самата Петя е дълбоко свързана със социалистите. Тя е дъщеря на един от знаковите червени политици от близкото минало – Димчо Михалевски. Той беше зам.-министър на регионалното развитие по време на Тройната коалиция. Двигател е на един от големите проекти в Кърджали – Водното колело. Отива си едва на 48 години. Навремето красивата Петя редовно придружава баща си на събрания и участва във всичките му кампании. Затова и идеята един ден да се влее в политическите среди не й била чужда. По-активна в „червените“ дела обаче става през 2014 година, когато татко й умира.

Приятелят на Петя Трифон Панчев зае кметския стол в Дряново след местните избори миналата година. Той победи на втория тур предишния кмет Мирослав Семов. Панчев е завършил право в Софийския университет и е бил член на Европейския атлетически съд към Европейската федерация по лека атлетика, занимаващ се с разглеждане на юридически спорове, свързани с ЕФЛА.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html