петък, 3 май 2024 г.

Борко Чучков се сродява с Андрей Арнаудов

Филмовият продуцент Борислав Чучков е на път да се сроди с колегата си от тв бизнеса Андрей Арнаудов. Синът на композитора Виктор Чучков готви сватба с моделката и актриса Доротея Толева, чиято близначка Емануела пък е жената до Андрей. Така покрай половинките си двамата продуценти са баджанаци. Емануела и водещият на „Фермата“ са заедно от 4 години, а преди две станаха родители на малкия Васил. Горе-долу по времето, когато Емануела и Андрей посрещнаха сина си, близначката Доротея тръгва с Борето Чучков. Двамата отдавна живеят заедно и филмовият продуцент наскоро се решил да й предложи брак. Те вече подготвят сватбата, която по всяка вероятност ще бъде в тесен кръг, без излишна пищност, а младоженците със сигурност ще направят опит да я скрият от медиите.

Чучков с близначките Емануела и Доротея (вдясно)

До момента Доротея и Борето Чучков не са коментирали отношенията си. В редките си интервюта никой от тях не говори с детайли за личния си живот. Двамата не крият, че са заедно, но същевременно преценили, че няма нужда да вадят на показ отношенията си, тъй като на всичкото отгоре Борислав има и две деца.

Дълги години синът на Виктор Чучков беше женен за дипломатката Наталия Узунова. Именно тя е майка на сина му Евгени и дъщеря му Елена. Паралелно с това той беше хлътнал по актрисата Рая Пеева и това е причината за развода му. Отношенията на Чучков и Рая Пеева обаче така и не се развили и всеки продължил по пътя си. Към днешна дата продуцентът ни най малко не съжалява за събитията в личния си живот, тъй като с Доротея се чувствал истински щастлив.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html