петък, 3 май 2024 г.

Стамен Белчев: Вярвахме и затова успяхме


Вярвахме и затова успяхме. Това е най-големият успех и най-важен в треньорската ми кариера. Поздравявам момчетата, че вярваха. Поздравявам всички фенове на ЦСКА, обяви треньорът на ЦСКА Стамен Белчев след триумфа на неговия отбор срещу Базел (3:1).

„Всички момчета спечелиха мача. Да, Тиаго и Ахмед вкараха голове, но за това помогнаха всички футболисти. Опции имам в атака, но днес нямах нито един защитник на пейката. Радвам се, че се справихме. Базел е солиден и компактен. Знаехме, че трябва да се възползваме от положенията си. Али Соу не успя да реализира при 1:0. След това Тиаго изравни и ни върна в мача, което ни даде сили“, допълни наставникът на „армейците“.

„Направих това, което винаги правя. Вкарах два гола, помогнах на отбора и победихме. Влизам в игра, както във всеки мач. Знам какво трябва да направя. Раздадохме се, обърнахме мача и сме победители“, обяви героят за „червените“ Тиаго.

„Всички скат да се докажат на международната сцена. Това е нормално, защото много хора ще гледат мачовете на ЦСКА. Нямам претенции за съперници в групите на Лига Европа, сега вече мислим за следващия си мач. Той е срещу Етър във Велико Търново, ще видим какво ще реши жребият. Ние винаги играем за победа, това е трудно постижимо, но най-важното е да дадем всичко от себе си“, каза още португалецът.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html