петък, 3 май 2024 г.

Григор за Шарапова: Още може да ми завиждате

Григор Димитров попадна в интересна ситуация по време на пресконференцията си след успеха над Андрей Мартин в Париж.

След рутинните въпроси за формата на Димитров и развоя на срещата със словака репортер попита първата ни ракета за отношенията му с бившата му приятелка Мария Шарапова. „Едно питане малко извън темата, на което се надявам да ми отговорите. Поддържате ли още контакт с Мария Шарапова? Знам, че поехте по различни пътища, но винаги малко съм ревнувал. Бих искал да знам дали още поддържате връзка, какво прави тя, дали още играе тенис?“

Гришо намери въпроса за забавен: „Още може да ревнуваш (смее се). Не, не, тя е добре. Винаги сме имали хубаво приятелство, добри взаимоотношения. Надявам се да я следваш в Instagram, така ще знаеш с какво се занимава. Не се притеснявам за нея, смятам, че пое по прав път в живота си. Тя е от типа хора, които, когато предприемат такива решения и промени, просто знаеш, че е за добро. Не знам, надявам се да можех да ти кажа повече”, с усмивка отговори първата ни ракета.

Утре Григор ще се изправи срещу испанеца Карбайес Баена в опит за първи път да се класира за 1/8-финалите на „Ролан Гарос“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html