понеделник, 29 април 2024 г.

7 млн. лв. за „Левски“ от Еfbet

Еfbet ще е новият генерален спонсор на „Левски“, разбра „Антени“. Компанията за онлайн залози ще налива по 7 млн. лв годишно на „Герена“.

Във вторник изпълнителният директор на „сините“ Павел Колев разкри, че клубът е на финалната права от преговорите, но не спомена името на фирмата.

„Предполагам, че в най-скоро време ще има новини. Не само за генерален спонсор, но и за по-малки спонсори от така наречения сребърен и бронзов пакет. Подписахме вече два договора, надяваме се в скоро време да финализираме и други такива. Необходимо е техническо време да се завършат тези неща документално“, обясни той и разкри, че към момента в банковата сметка на „Левски“ има едва 30 000 лева.

Още в началото на годината собственикът на Efbet Цветомир Найденов заяви, че е готов отново да стане основен спонсор на „сините“, но постави условие.

„Ако в „Левски“ се махне сегашният спонсор, ние ще се върнем като генерален спонсор. Бяхме такъв на отбора година преди Божков. А само спонсор – 6 години преди това. Давали сме над 1,2 милиона на година“, каза тогава Найденов, който издържа новака в елита ЦСКА 1948.

В последствие на  Васил Божков бяха повдигнати редица обвинения от прокуратурата и бившият собственик на клуба избяга от България. Междувременно той беше спрял издръжката на отбора, оправдавайки се пред феновете с новия закон за хазарта.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html