събота, 4 май 2024 г.

„Левски“ реже феновете, оплака се от съдиите

„Левски“ предприема крайни мерки за продажбата на билети за мачовете си – както за тези на „Георги Аспарухов“, така и за гостуванията. Клубът ще продава пропуските само на запалянковци, които са притежателите на членска или абонаментна карта.

„Оттук нататък билети в свободна продажба при гостувания на „Левски“ в провинцията няма да бъдат продавани“, каза изпълнителният директор Павел Колев. По думите му целта е да има персонализация и да се знае кои са хората на стадиона.

Мерките са взети след съвместно заседание на Надзорния съвет и Управителния съвет на клуба, последвало сбиването между привърженици на „Левски“ в Пловдив. Заради грозните сцени клубът е наказан за един мач без публика.

„Това е най-големият кошмар, който имаме. Още по време на извънредното положение се появи една декларация. Тя бе на „Ултрас-Левски“. Още тогава обявих, че не може българи да се бият с българи. А още повече левскари срещу левскари“, каза по темата членът на Надзорния съвет на „сините“ Константин Папазов.

Успоредно с това ръководството на сините се оплака от съдийски грешки, „ощетили явно“ отбора. От клуба са подали жалба срещу съдийството в мача с „Ботев“. „Запазваме си правото при задълбочаване на тази тенденция да реагираме по-остро“, добавят от „Левски“.

„Водим разговори, предполагам, че в най-скоро време ще има новини. Не само за генерален спонсор, но и за по-малки спонсори от така наречения сребърен и бронзов пакет“, каза още Колев. Клубът се надява да продаде футболисти, като е получил две конкретни предложения.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html