събота, 4 май 2024 г.

Концерт за метрото „на Борисов“

След като председателката на Народното събрание Цвета Караянчева посъветва протестиращите да не пътуваме с метрото, което Борисов бил построил, Столична община ни кани на концерт в НДК, за да се повозим в „музикалното метро“ на премиера.

Звезди от българската естрада ще се опитват да ни убедят, че пътуването с метрото е не само бързо, но и музикално. От публикуваната днес на сайта на Националния дворец на културата обява, получаваме информация, че в събитието ще се включат цяла плеяда звезди: Маргарита ХРАНОВА, Тони ДИМИТРОВА, ДУЕТ РИТОН, Милица БОЖИНОВА, Кристина БЕЛЧЕВА, Деси ДОБРЕВА, Михаил БЕЛЧЕВ, Орлин ГОРАНОВ, Веселин МАРИНОВ, Хайгашод АГАСЯН, Асен МАСЛАРСКИ, Константин БЕЛЧЕВ и БЕЛЧЕВ БЕНД, Камен ВОДЕНИЧАРОВ, Тончо ТОКМАКЧИЕВ, Драгомир ДРАГАНОВ, Николай АПРИЛОВ.

Концертът е под надслов ТРЕТИЯТ ЛЪЧ и организаторите ни увещават, че това ще е „Един различен концерт! Едно пътуване с любими песни и певци по линия на третия лъч на Софийското метро. Ще усетите настроението и красотата на новите метро станции. Каним Ви да пътувате и пеете с нас!“.

В допълнение уточняват, че „За вашето безопасно пътуване местата са ограничени. Само 30% от ЗАЛА 1 НДК, но… Това дава възможност да присъствате на уникално събитие, да се настаните спокойно и да пътувате безаварийно“.

Всичко това се случва на фона на разигралото се в неделя активно мероприятие на Караянчева в Лом, където тя като отрудена работничка, излязла все едно от редиците на БКП, призоваваше протестиращите в София да не се возят в метрото и да ходят пеша.

Ето защо обявата за концерта в НДК звучи като зле скроена шега, но не е. Концерт ще има на 11 ноември от 19 ч. в зала 1.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html