четвъртък, 2 май 2024 г.

Кабаков ще свири на екзекутора на „Лудогорец“ в ШЛ

Георги Кабаков ще ръководи срещата от третия квалификационен кръг в Шампионската лига между „Мидтиланд“ (Дан) и „Йънг Бойс“ (Швейц).

Топ реферът ни, който е в първа група на ранглистата на УЕФА, ще свири срещата на стадион „Хернинг Арена“ на 16 септември от 21.30 ч.

Негови помощници ще бъдат Мартин Маргаритов и Диян Вълков, а четвърти съдия е Владимир Вълков от Пловдив. Съдийски наблюдател на мача ще бъде един от най-успешните европейски арбитри в началото на ХХI век – белгиецът Франк де Блекере.

Припомняме, че датският шампион елиминира „Лудогорец“ във втория квалификационен кръг, а в редици му се подвизава и българският нападател Божидар Краев.

Две български съдийски бригади пък получиха назначения за мачовете във втория квалификационен кръг на Лига Европа. Както е известно, през този сезон 2020/2021 победителите в турнирите на УЕФА се определят в една среща.

Волен Чинков ще ръководи срещата между „КуПС Куопио“ (Фин) и „Слован“ (Братислава), където играе българският национал Васил Божиков. Мачът е на 17 септември от 18.30 часа.

Ивайло Стоянов ще пътува до остров Малта, където ще ръководи срещата между местния „Хибърниънс“ и „Фехервар“ (Унг). Двубоят също е на 17 септември от 20.00 ч.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html