събота, 4 май 2024 г.

Левскари съдят Татяна Дончева и вестник за набеждаване

Най-мощната фракция в левскарската агитка „София Запад“ почти сигурно ще потърси правата си по съдебен ред срещу Татяна Дончева и таблоиден вестник. Това става ясно от публикации на активисти от „София Запад“ в социалните мрежи.

Устатата юристка от Трявна Дончева обяви публично, че протестите на 2 септември са били опорочени съзнателно от фенове на „Левски“ от „София Запад“. Именно силоваците от фракцията, според Дончева, замеряли полицаите с пиратки, бомбички и най-различни предмети, което ескалирало напрежението. Провокаторите били съзнателно дирижирани и пуснати да действат, след което се скрили в тълпата. Останалите протестиращи, които не били обиграни, се оказали срещу полицията, когато тя започнала да ги млати, смята Дончева и допълва: „Тези, които са предизвикали агресията, от тях няма никой задържан и те са се измъкнали. Мои източници казаха, че операцията се ръководи от бивш министър на вътрешните работи.“ Лидерът на Движение 21 не уточнява за кой вътрешен министър става дума.

Дончева, която отдавна е в съмнителна колаборация с част от преследваната от прокуратурата олигархия в България, неведнъж е изказвала предположения без необходимите доказателства, смятат от фракцията „София Запад“ и припомнят отношенията й с Цветан Василев и семейство Баневи. Активистите на левскарската агитка припомнят, че преоблечената социалистка неведнъж е изпадала в комичното положение да се прави на компетентна по футболни въпроси, свързани с „Левски“.

Един от лидерите на „София Запад“ Любомир Костадинов пък директно обяви, че ще съди вестник „Уикенд“, срещу който имал спечелени вече две съдебни дела.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html