петък, 26 април 2024 г.

„Левски“ се спаси с дузпа, Тодоров иска още нови

 

„Левски“ завърши наравно 1:1 в контрола срещу втородивизионния „Витоша“ (Бистрица). „Сините“ използваха паузата за национални тимове, за да проведат двубой най-вече заради каращите проби в клуба играчи.

Експерименталният „син“ състав не изигра особено впечатляващ мач, в който успя да се спаси от загубата в последната 90-ата минута с дузпа. Вкара я Борислав Цонев, който само преди два дни подписа своя договор с тима на Георги Тодоров.

Резултатът за бистричани откри Венци Бонев с хубав удар в 16-ата минута, като през цялото време „сините“ бяха по-активният тим, но направиха няколко пропуска.
Най-фрапантният от тях се откри пред Паулиньо, който не уцели вратата от няколко метра.

„Целта на срещата беше да видя хората, които тренират с нас и да преценим дали ще са в състояние да помогнат, да надградят отбора. В този смисъл останах доволен. В следващите дни ще разберете за кои става въпрос. Няма да коментирам от кого съм останал доволен и от кого не“, коментира след срещата Тодоров, визирайки бъдещето на Атанас Курдов, Алекс Петков и Клаудиу Тавареш.

В същото време стана ясно, че Валери Божинов е контузен и затова не е играл срещу „Витоша“. „Леката травма не му даде възможност да вземе участие. Има условие от собственика да свали килограми, остава му още малко, за да го изпълни. Неговият проблем е, че в Италия много са работили във фитнеса, натрупал е мускулатура.

Много се старае, но му е трудно още. Като свали килограмите, нещата ще се нормализират“, сподели наставникът на Левски.

„Имаме нужда от още футболисти в средата на терена, във всички линии. Искаме да вземем футболисти, които могат в следващите години да бъдат продадени, за да може ако клубът не е добре финансово, да генерира средства. Мен ми предлагаха един бек на 30 години, сега може да ни свърши работа, но в бъдеще…“, акцентира Тодоров.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html