четвъртък, 2 май 2024 г.

Манолова отнесе няколко яйца от хора на Марешки (видео)

Манолова на плажа.

Привърженици на Веселин Марешки замеряха Мая Манолова с яйца на плажа Кабакум.

Бившият омбудсман посети плажа, за да провери какво се случва там, след като той скоростно бе отдаден за ползване в период от 20 г. на бивш народен представител от ВОЛЯ веднага след като депутатите му дадоха подписи за т.нар. проект на конституция на ГЕРБ.

Конституция за концесия. Как Борисов събра подписи за нова Конституция?“, написа Манолова в анонса на живото излъчване на фейсбук профила си.

Там обаче лидерката на „Изправи се БГ“ бе посрещната с яйца от хора на Марешки, които уж случайно минавали наблизо. Те отрекоха плажът да е използван като разменна монета за подписа на лидера на ВОЛЯ.

„Антени“ припомня, че Марешки е дал подписа си в подкрепа на предложената от ГЕРБ нова конституция, без дори да я прочете. Това стана ясно от собственото му изказване пред bTV.

Там той още допълни, че Кабакум е на огромна загуба и всъщност той прави услуга на държавата, като го взима. Това е своеобразен жест на благородство от страна на Марешки, защото интерес към плажа нямало. Колкото до досегашното управление на Кабакум, той поясни, че е работил на тотална загуба, обявявайки: „Губя по 50 хил. от плажа на година“.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html