събота, 27 април 2024 г.

Какви ги обещават от мегдана Мая Манолова и Татяна Дончева

 

Мая Манолова и Татяна Дончева трогнаха обществото, след като вчера поискаха по-добър живот за всички нас от площад „Славейков“ в центъра на столицата.

„Вместо да си купуваме книги от това място, заредено с култура, сега сме принудени да гледаме Мая Манолова и Татяна Дончева, която не се научи да говори на правилен български“, коментираха неволни свидетели на уличното събитие. Може и хората да са прави, защото до неотдавна площад „Славейков“ беше централната точка на България, където се концентрираха букинистите. Сега тук се организира поредният политически пърформанс, от който става ясно, че Манолова ще се явява на избори без партия и ще ни обещава светло бъдеще в компанията не само на Татяна Дончева, но и на адвокат Минчо Спасов, станал известен с това, че спира софийското метро, на председателя на създадената от Меглена Кунева партия ДБГ Димитър Делчев, както и няколко още по-незначителни формации. Вместо да учредява партия за изборите, Манолова щяла да работи с партньорска мрежа „Изправи се.БГ“. Мрежата щяла да излезе с кандидатдепутатски листи за вота, които щели да бъдат подредени от гражданите, обеща Манолова от трибунката на мегдана.

Паметливи припомнят, че подобно обещание направи и укриващият се в Дубай хазартен бос Васил Божков. Изкушените от политиката граждани попитаха как ще се участва на избори без партия и получиха откъслечна информация от приближени до Манолова и Дончева, че това щяло да стане с използването на вече регистрирани партии.

Не ви ли се струва, че този мач вече сме го гледали.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html