събота, 4 май 2024 г.

В „Левски” се усмихнаха, вкараха 4 гола на Монтана

Закъсалият „Левски” постигна първата си победа в Първа лига този сезон. „Сирите“ почетоха с 4:0 „Монтана” при гостуването си на ст. „Огоста“.

Срещата от четвъртия кръг премина под знака на завидна ефективност от столичани, които не бяха вкарвали толкова голове в рамките на един мач от 12 месеца.

 Играчите на Георги Тодоров отново показаха, че играят много по-силно далеч от „Герена“ и наказаха съперник, който от началото на кампанията показва атакуващ футбол.

Точни за „сините” бяха Спиерингс (28, 47) , Паулиньо (42) и Найденов (67).

„Момчетата се трудят много. Беше ни нужна тази победа. Надявам се самочувствието на играчите да се вдигне. По време на паузата може да се организираме и да окомплектоваме отбора. Най-после и ние да се усмихнем. Надявам се да няма повече напускащи. Следващата събота ще изиграем една контрола за хората, които тренират с нас. След нея ще има яснота кой остава“, каза след мача на „Огоста” треньорът на „сините” Георги Тодоров.

„Задължителен двубой за нас. Като си победил, е лесно да говориш. Най-вече съм щастлив, че имаме суха врежа и успехът ще донесе малко спокойствие в „Левски”. Тази победа е за щаба, за ръководството, за Георги Тодоров и за феновете. Напрежението ни влияеше, много разговори имаше. Последните два-три дни правихме срещи и говорихме, че този мач трябва да го вземем. Израснал съм на „Герена” и това срещу „Царско село” бе голям резил”, допълни капитанът на „Левски” Николай Михайлов.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html