понеделник, 29 април 2024 г.

Атакистът Илиан Тодоров, областен управител на София: Протестиращите са брутални и мръсни терористи

Илиан Тодоров. Снимка: Фейсбук

Протестиращите са брутални и мръсни терористи. Това е мнението на Илиан Тодоров, областния управител на София област и бивш депутат от „Атака“.

Това стана ясно от публикация на неговата Фейсбук страница, която предизвика остра публична реакция.

„Антени“ публикува цялото мнение на Тодоров без редакция:

„Илиан Тодоров: Изроди, взимайте си ковчезите, чувалите и простотията и отивайте да блокирате междугалактическата магистрала!

Това, което се случи на кръстовището на Ситняково е брутален тероризъм, простотия и поругаване на всичко свято. Развилняла се алкохолизирана тълпа се опита да линчува една майка и двете й деца, и донякъде успя. „Умни” и „красиви” хора раздаваха умни и красиви ритници. После крещяха и обиждаха . Те били носители на новото в политиката и морала…

Злобни и яростни гадове!

Това ли са новите им справедливи закони? Законът на юмручното право и вандализмът.
Това ли са новите лица, които всеки ден ни ги натрапват? С бира в ръка и лежащи по тротоарите.

Това ли са новите ковачи на законите? Това ли е новият морал в политиката? Да потрошиш колата на майка, возеща две невръстни деца, чието единствено прегрешение е, че са дръзнали да се приберат в къщата си.

Ако това са нови лица и нов морал, нека Бог ни е на помощ…“

„Антени“ припомня, че човекът, който сега нарича протестиращите мръсни терористи, доскоро вандалстваше из столицата. Той беше рамо до рамо с Волен Сидеров, когато през 2015 г. той нахлу в НАТФИЗ.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html