петък, 26 април 2024 г.

Бареков носи камъни от Буджака на Христо Иванов (ВИДЕО)

Бившият евродепутат Николай Бареков занесе камъни от местността Буджака, където има къща Иво Прокопиев, пред офиса на „Да, България“, за да подскаже за връзките между Христо Иванов и издателя.

Освен камъни Бареков занесе и знаме и обяви, че иска да зададе „някои въпроси“. Никой не отвори. Акцията протече на живо във фейсбук профила му. Бившият журналист допълни, че офисът на „Да, България“ прилича на „офис на олигархията“.

Той се учуди защо са махнати неговите указания, поставени вчера, кой е звънецът на партията на Иванов. Пред входа имаше огромен плакат със снимка на Бареков отпреди 6 години как пече кебапчета по време на предизборна кампания. Бившият лидер на „България без цензура“ обясни, че няма никакъв проблем с тази снимка, защото това са реални събития.

„По-късно пак ще намина, когато не ме очакват“, обяви Бареков.

Пред сградата на „Драган Цанков“ 12 имаше група поддръжници, но се появи и контрагрупа от сдружение „Боец“.

Публикувахте от Nikolay Barekov в Четвъртък, 20 август 2020 г.

Вчера Николай Бареков отново беше пред офиса на Христо Иванов, като по-късно обяви, че са му спукани гумите на колата, а сигналът на телефона му заглушен.

От „Да, България“ отговориха, че Бареков е подставено лице и с него „нямат разговор“. Щели да се видят в съда, където „трябва да докаже твърденията си“.

 

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html