Начало ЖИВОТЪТ Натали Трифонова става водеща на COOL…T

Натали Трифонова става водеща на COOL…T

Сексапилната синоптичка на Би Ти Ви Натали Трифонова става водеща на магазинното предаване COOL…T от септември, пише „Галерия“ в новия си брой. Тя ще замести досегашните лица Поли Гергушева и Петя Дикова, които са бременни и трябва да родят своите бебета в края на годината.

Първа забременя щерката на Сашо Диков, която излезе в отпуск по майчинство, за да се грижи за сина си Александър. Нейното място като водеща на предаването зае Поли Гергушева, която вече е бременна в шестия месец. Когато тя обяви щастливата новина, половинката на Петя Дикова – Илиян Любомиров, разкри, че и любимата му Пипи е бременна за втори път.

Петя Дикова със сина си Александър

Нищо чудно двете да повлекат крак и наследничката им Натали да забременее догодина, каквито са тенденциите в предаването. Натали отдавна мечтае да стане майка и да облече булчинска рокля, но най-напред трябва да намери подходящия татко, защото блондинката се раздели с дългогодишния си приятел Доан Хасан, който се занимава със строителен бизнес.

Според слуховете красавицата вече има нова връзка, но я пази в дълбока тайна, защото е с обвързан мъж, при това политик на високо ниво. Дългокраката блондинка се запознала с него при едно от гостуванията му в Би Ти Ви през пролетта. Той й отправил комплименти за атрактивната визия и така започнал флиртът им. По-късно си разменили няколко съобщения и започнали да се виждат тайно. Нищо чудно и това да е причина за края на връзката й с Доан, с когото са заедно от четвърти клас, но са се събирали и разделяли много пъти. Тя вярвала, че любовта им е съдбовна и са родени едни за друг, защото и двамата имат родилен белег – тя на ръката, а той над гърдите. Красавицата смята, че този знак й носи късмет и в работата.

Звездата й изгрява още като студентка в първи курс по бизнес информатика. Заедно с майка й видели обява, че се търси водеща за прогнозата на времето по кабеларка. Явила се и я взели от раз. Обучавал я прочутият синоптик Минчо Празников. Като дете Трифонова обаче не е мечтала за телевизионни изяви. Искала да стане балерина или манекенка. Не и да облече бялата престилка, въпреки че е горда наследница на известен лекарски род от Велико Търново. Мaйкa й e зъбoлeкap, а бaбa й – eдин oт нaй-yвaжaвaнитe пeдиaтpи в третата българска столица. Гoлямa чacт oт poднинитe й cъщo ca ce пocвeтили нa тaзи пpoфecия. Малката Натали прекарвала голяма част от детските си години в болницата, в която работела баба й. Тя обаче се отказала да лекува хората в мига, в който й разказали как се провеждат изпитите по анатомия. Но не съжалява, защото сегашната й работа на синоптичка много й харесвала.

По всичко си личи, че красавицата вече не се задоволява само с това да бъде лице на прогнозата за времето. От известно време насам не пропуска да спомене в интервюта, че с удоволствие би правила свое лайфстайл предаване. Ето че и тази нейна мечта е на път да се сбъдне от септември. Шефовете на Би Ти Ви са категорични, че рейтингът на COOL…T ще се качи, защото, макар и да няма опит като водеща,  тя е доста атрактивна и има десетки хиляди, които няма да пропускат изявите й по телевизията.