вторник, 30 април 2024 г.

Рев в „Манчестър Юнайтед“: За трети път през сезона губим на полуфинал

Мениджърът на „Манчестър Юнайтед“ Оле Гунар Солскяер оправда загубата с 1:2 от „Севиля“ в полуфинала на Лига Европа с младостта и неопитността на състава си, както и с пропуснатите възможности пред вратата.

„Ако бяхме вкарали положенията си, то щяхме да спечелим убедително. Отборът ни е млад, дори прекалено. Играчите трябва да се научат да печелят регулярно. Вратарят на испанците Буну изигра фантастичен мач. Няма от какво да се срамуваме, бяхме много добри след подновяването на сезона. Накрая се видя, че съперникът вече нямаше сили да продължи нито физически, нито ментално“, коментира норвежецът.

„По-добрият отбор загуби. Трудно се приема такава загуба. Разстроени сме, защото за трети път през сезона губим на полуфинал. Способни сме на повече, искаме да печелим трофеи и няма да бъдем доволни. През тази година подобрихме много играта си. И сега владеехме инициативата и създадохме много положения. Във всеки друг ден щяхме да спечелим с много“, пък каза защитникът на „червените дяволи“ Хари Магуайър.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html