петък, 26 април 2024 г.

ТЪРСИ СЕ: Делян Пеевски!

Около 100-ина ентусиасти, които имаха желание масово да пият кафе с Делян Пеевски, не успяха да се насладят на неговата компания, видя „Антени“.
Масивните железни порти на х-л „Берлин“ останаха плътно затворени през цялото време, докато траеше събитието, организирано от „МлаДа България“.
Ето каква беше тяхната позиция:
„Като част от нестихващите протести в страната и събитията в събота в летните сараи на Доган в „Росенец“, Младежката организация на „Да, България!“ ви кани на кафе в хотел „Берлин“ – властовия център на държавата.
Както знаете, в х-л „Берлин“ Пеевски многократно е привиквал министри, политици и магистрати на тайни срещи. Смята се също и че именно там е и неговата „щаб-квартира“.
Елате от 08:00 часа на 15 юли да пием по кафе. Защото когато Делян Пеевски не отива на работа, ние отиваме при него. Искаме да разберем докога така!“
Късно снощи от „МлаДа“ България съобщиха, че Google Maps са променили координатите на хотела, и публикуваха верните данни.
„Не може да има народен представител, недостъпен за гражданите, по същия начин, по който не може да има публична българска земя, недостъпна за гражданите. Имаме въпроси, искаме да ни отговори. Дължи го на нас и на всички граждани на България“, заявиха от „МлаДа България“.
Те няма да се откажат от идеята да се запознаят с г-н Пеевски и ще обявят следващите си стъпки на страницата си във фейсбук.
АНТЕНИ

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html