вторник, 30 април 2024 г.

Гришо скъса изненадващо с Лолита?

С любовен списък, по-дълъг от този на Митьо Пищова, скоро ще може да се похвали Григор Димитров. Тенисистът се е разделил и с последното си гадже Лолита Османова, гласи последната клюка в спортните среди, съобщава вестник „Галерия“. Това означава, че покрай българина минават и си отиват поне 2 милиарда долара, на колкото възлиза към днешна дата делът от наследството на неустоимата красавица.

Гришо и богаташката наследница, която някои наричат руската Парис Хилтън, не са заедно от няколко седмици. Лолита така и не придружи гаджето си на „Уимбълдън“. Тогава се заговори, че просто изпитвала огромен страх от нарастващите случаи на болни от коронавирус във Великобритания. След като отпадна от турнира обаче, Гришо не се появи в Монте Карло при своята Жулиета. Преди дни Лолита имаше рожден ден, но ясно даде да се разбере, че е празнувала изцяло в женска компания. Изглежда, че

руската Парис Хилтън хич не се е трогнала от липсата на Гришо

и е поляла празника си със скъпо шампанско, гурме вечеря, разходка с яхта и за финал парти в дискотека. Още по-странното е обаче, че тенисистът е премахнал Лолита от Инстаграм, както и тя него. Той така и не я поздрави за рождения ден, а общите им снимки мистериозно са изчезнали от социалните мрежи. Изглежда, че плановете за сватба бързо-бързо са се променили и днес Гришо и рускинята даже не искат да се сещат един за друг.

Раздялата между двамата не изненадва особено хората от обкръжението на спортиста, които вече се шегуват, че нито какичките, нито младите гаджета могат да го заведат до олтара. 30-годишният българин е сред най-големите донжуани в тениса, направил баджаначки не една и две световни звезди. Първата известна тръпка на Григор беше Серина Уилямс, с която преди 8-9 години бяха засечени на романтична разходка в града на любовта Париж. Младият и зелен тогава Гришо обаче набързо приключи аферата със свръхедрата тенис звезда, която му е кака точно с десетилетие.

С Мария Шарапова

Впоследствие българинът се прехвърли в леглото на далеч по-привлекателната Мария Шарапова.

Тя е и първото официално гадже на хасковлията,

като двамата изкараха заедно две години, а медиите дори залагаха, че двойката ще стигне до сватба. Да, ама не. След като се разделиха, помежду им периодично прехвърчаха остатъчни любовни искри, но така и не се събраха. Въпреки това Маша включи връзката с нашенеца в биографичната си книга, която излезе през 2017. В нея Шарапова разкри, че харесала Димитров, когато е бил юноша, а преди да започне кореспонденция с него, е проверила дали българинът изобщо е пълнолетен. „Спомням си как забелязвам едно разхождащо се дете из селцето на Уимбълдън, високо, слабо, с изражение на добре изглеждащ тип, което казва, че знае, че изглежда добре. Спомням си, че казах на моя треньор: „Добре че той не е от моята генерация, това щеше да бъде опасно. Опасно разсейващо“, пише рускинята. След няколко разменени имейла Григор поискал номера й.

Шарапова обаче се правела на недостъпна и го отрязала.

След известно време започнали да си пишат съобщения, последвали и телефонни разговори, а накрая стигнали до видеочатове, докато Маша окончателно не се предала.

Гришо и Никол Шерцингер

Гришо определено не е от мъжете, които седят дълго време сами. Скоро след като сложи финалната точка на връзката си с Шарапова, той се прехвърли в леглото на световноизвестната певица Никол Шерцингер. Екзотичната изпълнителка е с 13 години по-голяма от тенисиста, но пък за момента е жената, с която той е имал най-дълга връзка. Двамата започнаха да излизат през 2015, като през 2017 г. той я доведе в България. Две години по-късно обаче Никол официално обяви, че няма общо с Гришо.

Впоследствие тенисистът беше свързван с не една и две красавици, докато в края на миналата година той официално не потвърди, че има нова тръпка – Лолита. Всъщност рускинята е първото официално гадже на Димитров, което е по-малко от него. През май месец нейният крак също стъпи на българска земя и упорито се смяташе, че

тенисистът най-накрая ще се ожени.

Изглежда обаче, че и този път надеждите ще останат попарени.

Самата Лолита има горчив опит в любовта, а да бъде булка не й е фикс идея, защото вече е заставала пред олтара.  През 2017 година красавицата обикаля почти всички чуждестранни медии с новината, че вдига една от най-скъпите сватби в света. Тогава тя казва „да“ на сина на срамно богатия предприемач Алберт Авдолян – Гаспар. Церемонията се състои в сърцето на Лос Анджелис – „Долби Тиътър“, където ежегодно се провежда връчването на наградите „Оскар“. Всичко – от пристигането до престоя на стотиците гости в Лос Анджелис, е поето от родителите на младоженците. На сватбата пеят световните звезди Джейсън Деруло и Лейди Гага, за която се твърди, че е взела близо 2 млн. долара хонорар. Лолита приковава погледите с невероятна рокля, специално създадена за нея, от дизайнера Зухаир Мурад. Според различни медии, сватбеният тоалет тежал близо 50 кг и струвал внушителните 1 млн. долара. И тъй като за Лолита подобни суми са нищо, тя поръчала на Зухаир и втори тоалет, с който блеснала по време на партито. Парите се оказват хвърлени на вятъра, защото само година след сватбата Гаспар и Лолита се развеждат и далеч не си остават добри познати. Но такива са нравите в семейството на Лолита.

 

Родителите на Лолита

Тъстът Елдар Османов върти стотици милиони годишно

Златен тъст с банкови сметки с милиарди изпуска Гришо. Бащата на Лолита Елдар Османов е сред най-богатите, но и най-скандални бизнесмени в Русия. Всъщност никой не знае колко точно е неговото състояние, но в родината си Елдар отдавна има съдебни проблеми заради финансови схеми за стотици милиони.

Османов е собственик на мощната енергийна компания „Межрегионсоюзенерго“, а за никого не е тайна, че енергийният бизнес в Русия е „тъмна материя“. Роденият преди 54 години в село Бабуджент в кавказката Кабардино-Балкарска автономна съветска социалистическа република олигарх е в полезрението на правоохранителните органи още от 2013 г. Тогава го разследват за финансови злоупотреби за 200 милиона рубли. Негова служителка дори твърди, че е била заплашена с убийство, защото отказала да лъжесвидетелства за изчезването на парите.

Малко след сватбата на Лолита с първия й мъж Гаспар Авдолян дружеството на баща й се оказва на огромна загуба. Финансисти се усъмняват как подобен печеливш бизнес генерира такива загуби. Тогава сватът Алберт Авдолян удря рамо на Елдар и му дава 6 милиарда рубли, или близо 75-80 млн. долара. Става ясно, че тези пари, както и печалбите на дружеството са потънали в офшорни сметки. Скандалът е огромен, а разводът на Лолита и Гаспар – мигновен. Заради проблемите семейството на Османов светкавично се изнася от Русия в Монте Карло. И въпреки всички съдебни проблеми Елдар и фамилията му водят повече от луксозен живот. Толкова, че преди години олигархът заявява, че звездата Леонардо ди Каприо е твърде беден за дъщеря му.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html