понеделник, 29 април 2024 г.

Шеф Виктoр Ангелов подкара нова ретро кола 

Кулинарят обогати авто парка си с яркочервена „Жигула“ 

Две големи страсти владеят душата на шеф Виктор Ангелов, пише в. „Галерия“. Първата е приготвянето на гурме кухня, а втората – ретро автомобилите. Тези дни водещият на Hell’s Kitchen показа най-новата придобивка в колекция си от стари коли – яркочервена „Жигула“, за това разкри неговата помощничка в кулинарното риалити Светлана Илиева, видя „Галерия“. 

„Преди време си говорехме за поширани яйца и френски омлети без цвят, пукнатина и какво ли не. Изпадах в тих ужас, особено когото някой тиган се окажеше, че може да „лети“. А днес обсъждаме кой пали на смукач и кой не.

Дали с 80 или 90 км в час двигателят работи по-добре. И защо педалът на газта е направен толкова „удобен“, че крака ти застава в шпиц. Също така не знам кулинарията или бензина в кръвта надделяват при нас, но знам, че и двете носят лудо и неописуемо щастие“, написа Светлана, която очевидно има сходни интереси. Готвачката от „На кафе“ добави и това, с което стана ясно, че шефът има нова придобивка: „Честито и безаварийно ново бижу, Шеф! И както обичаш да казваш ГААААЗ ….в случая до ламарината!“.

Ретро автомобилите са в състояние да зарадват Виктор Ангелов не по-малко, отколкото сътворяването на кулинарен шедьовър. Манията на готвача по возилата е от години и в нея той е вложил вече четвърт милион лева разкриват запознати. „Важно е за един мъж да има хоби, а за една жена – да има мъж“, шегуваше се преди време Ангелов. В колекцията му има коли от 60-те, 70-те, 80-те и 90-те години. Всички са в движение, имат регистрация и може да се ползват. Обича да прекарва доста време в тях – карайки ги, или под тях – ремонтирайки ги. Интересът към колите се зародил още в детска възраст. Когато баща му го учил да шофира, Виктор бил толкова малък, че не стигал педалите, а само въртял кормилото. И когато всички мислели, че той ще посвети живота си на автомобилите, баща му го насочил към кулинарията. Когато започнал да печели от професията си зад печката, Виктор станал колекционер на ретро возила.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html