неделя, 28 април 2024 г.

„Левски“ продаде голямата си звезда в Япония

„Левски“ официално обяви трансфера на голямата си звезда – Уелтон, в японския „Гамба Осака“. Това обявиха „сините“ на официалния си сайт.

Уелтон направи своя дебют със „синята“ фланелка на 19 февруари 2022 година. За „Левски“ бразилското крило записа 79 мача и 17 гола във всички турнири, превръщайки се в една от най-значимите фигури в последните години за тима от стадион „Георги Аспарухов“.

„Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и служителите на „Левски“ благодарят на Уелтон за високия професионализъм, всеотдайността му и прекрасните мигове със синия екип и му пожелават много здраве, лични и професионални успехи“, написаха от Левски на официалния сайт, като трансферната сума не бе упомената.

„Много съм щастлив да се присъединя към „Гамба Осака“. Дано сезонът да бъде добър за тима и да зарадваме нашите страхотни фенове. Ще се борим заедно, за да постигаме целите си, ще дам най-доброто от себе си, за да ви направя щастливи. Благодаря ви от сега и продължаваме напред заедно“, коментира Уелтон при официалното си представяне от „Гамба Осака“ на страницата на японския клуб.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html