неделя, 28 април 2024 г.

Братя Пулеви минаха официалния кантар, срещат опасни съперници на ринга в САЩ

Кубрат Пулев е с 4,5 килограма по-тежък от съперника си от Полша Анджей Вавжик, показа официалното премерване на кантара преди битката между двамата боксьори в тежка категория.

Двубоят в Коста Меса в щата Калифорния ще се състои в ранните часове на петъчния ден, като преди това ще бъде и битката на Тервел Пулев с американеца Дионардо Майнър.

На кантара 42-годишният Кубрат Пулев регистрира тегло от 116,5 килограма, което е с около половин килограм повече от максималното тегло, което е достигал преди мач досега в професионалната си кариера.

В същото време 36-годишният Вавжик тежи 112 килограма в навечерието на двубоя. На професионалния ринг Вавжик е с баланс от 34 победи (20 с нокаут) и 2 загуби, докато Кубрат Пулев, който е фаворит на букмейкърите, има 29 успеха (14 с нокаут) и 3 поражения.

Рекордно тегло записа и по-малкият от братята Пулеви. 40-годишният Тервел Пулев е 96,7 килограма, докато Дионардо Майнър е с лично тегло от 97,6 килограма. Мачът между българина и американеца също ще бъде в тежка категория.

На професионалния ринг Тервел Пулев има 17 победи (14 с нокаут) и 1 загуба, докато 34-годишният Майнър е със 7 победи (2 с нокаут), 3 загуби и 2 равенства.

Двубоят между Тервел Пулев и Дионардо Майнър се очаква да започне след 5:00 часа утре сутрин, а веднага след него е и гвоздеят в галавечерта между Кубрат Пулев и Анджей Вавжик, предава БТА.

Последни новини

google-site-verification: google8d719d63843e6dc9.html